лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Bellis perennis L.
  Margaritka een jaar durend

  A

  Russische titel: Margaritka; Oekrains: Stokrotki, margaritki; Pools: Stokrotka.

  Gezin: Compositae - slozhnotsvetnye.

  Een jaar durende is plant, bijstere inktkoker alle geweten. Kultiviruetsya in de tuinen hoe decoratief. In wilde toestand verbouwt op de rijwegen, op oude begraafplaatsen, met betrekking tot boorden lugov. Tsvetet begin met vroege voorjaar en op omstreeks tot toe Augustus. Wordt in lesnykh gebieden en woud-steppes verbreid.

  Zamel voor geneeskrachtige doelen slechts wilde margaritki, whereat vykapyvaiut, volledige plant tijdens de bloesem in.

  Op organizm persoon fungeert hoe aperient kishechnik en mochegonno.

  Gebruik. Plant wordt in gomeopatii gegolden, en wetenschappelijk medicijn begint aan belangstelen erin. Populair medicijn als vroeg als langgeleden het dient in het een aantal van de gevallen aan. Het is zo, in tuberkuleze gemakkelijk gruis van margaritok verwarren in gelijkmatige doseringen met izmelchennoi tot toe pyleobraznogo toestand skorlupoi van 2 eieren en door vypivaiut morgen en avond op de melk met betrekking tot ieder bemachtigt riumke mengeling.

  Margaritki hebben eigendom nauwelijks slabit; Daarvandaan in de verschijning op tuberkuleznykh zieke vloeiende stoel behandeling margaritkami houden.

  In kinder uitoefening in de natie in tuberkuleze pozvonochnika of gebeente op zieke plaats lag tryapki met de smeersel van okopnika Met margaritkami en Door het loof melissy. Izgotovlyaiut smeersel zo: Naar 200,0 g rastoplennogo bloedheet svinogo de van niet zoute koek ijsje van vsypaiut 20,0 g gruis van margaritok, 30,0 g groot izmelchennogo Wortel okopnika En 20,0 g gruis van het loof en Sotsvetii melissy. Mengeling paryat in dukhovke vierentwintig uren verrichtend, als niet naar vskipelo, protsezhivaiut in de zandplaat en door obvyazyvaiut krant.

  Voor de beeindiging belei op vrouwen gelden blijje gecontinuerde tijdperk promyvaniya naparom van volgende mengeling: Eikene dop - 50,0 g, Pastushei floddert - 20,0 g, Omely - 30,0 g, zelia Aquatische peper - 20,0 g, Krapivy - 30,0 g en margaritok 40,0 g - alle op drietal stakana wateren; Dik napar protsezhivaiut en verdunnen een gebeten kipyatkom. Op zes weken houden zinnelijke kennis op. Zal aanraden niet houden werken op en meer te zijn op vers lucht.

  Margaritki, in de dosering van 10,0 tot toe 15,0 g, toevoegen in de mengelingen welk de ziektes genezen van de knoppen, van lokhanok en blaas.

  Opslag: Desiccated opslag beplant in van hout dozen, daarbinnen oblozhennykh krant.