лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Crataegus L.
  Boyaryshnik

  A

  In de natie hebben geneeskrachtige geldende de witte bloemen van die types boyaryshnika welk echtscheiding of wild proizrastaiut in deze ligging. Het is tussen hen hoofd: S. Monogyna Jacq. - Boyaryshnik odnopestichnyi verbouwt met betrekking tot opushkam listvennykh wouden, in het bosje, op abrupte rechnykh kustlijnen. Wordt op Oekraine verbreid. S. Kyrtostyla Fingerh - boyaryshnik sognutostolbchatyi. Verbouwt in gelijke plaatsen, als eerst, zeer lijkend op ernaar, maar minder gestekeld. S. Ucrainica A. Pojark. - Boyaryshnik Oekrains. Verbouwt en verbreid, net zo eerst. S. Okhuasantha L. - Boyaryshnik gestekeld. Meestal echtscheidingen hoe decoratief en levend izgorodyakh.

  Russische titels: Boyaryshnik, glod; Oekrains: Glіd, glіdkoliukh; Pools: Glod, glozyna, jaworek.

  Gezin: Rosaceae - rosaceae.

  Boyaryshnik - bush of derevtso, dikwijls met de weerhaken, met volgend peristolopastnymi of los loof en gering biseksueel wit (bestaan types en met rood) pyatilepestkovymi door de kleuren zamelde in shchitkovidnoe sotsvetie in; De lucht van de kleuren specifiek, maar zeer prettig. Vruchten rood, minder dikwijls rood-gelig, met muchnistoi vruchtvlees. Tsvetet in De mei-juni. De elk meere correcte beschrijving van los typt lezer zal in speciaal opredelitelyakh vernemen.

  In de natie geneeskrachtige toepassing hebben bloemen boyaryshnikov (minder geregeld bezoeken vruchten, en die elk meer in de doelen respectievelijk voeden).

  Napar van 3 veldfles lepels van de kleuren op 3 stakana kipyatka, met betrekking tot 1 stakanu trizhdy per etmaal roeien met de riemen in hartelijke ziektes, vooral tijdens de koelte of in sterk zenuwachtig pangs (zullen uitlenen en kinderen in consistent met verkorte doseringen), in golovokruzheniyakh en "staking" (de afflux van het bloed om, in zogenaamd "zamorochenii" hoofd), in de verstikkingsdood veroorzaakt door hartelijke aandoeningen, in nevroze hart, in begonnen klimakterii rond te leiden. Nastoika van boyaryshnika bekwaamt zich zo: Sap van verse kleuren boyaryshnika vermengingen met de tweeledige boel van 90° animo en wordt 15 dagen aangedrongen. Roei met de riemen 3 tijdperk per etmaal met betrekking tot 40 drop op 1 veldfles lepel van het water.

  Bloemen boyaryshnika kunnen worden met het gras pustyrnika volosistogo verwarren, Sushenitsy En Door de kleuren van camomile aptechnoi In de proporties (consistent met)4: 4: 4: 1. Napar - de lepel van de mengeling op 1 stakan kipyatka. Roei met de riemen in gelijke gevallen en doseringen, net zo boyaryshnik.

  Opslag. Droogmaakten in het dodenrijk bloemen boyaryshnika opslag in de dozen, geleggde-ontluiken daarbinnen krant.