лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Cucurbita pepo L.
  Pompoen gebruikelijk

  A

  Russisch tituleren: Pompoen; Oekrains: Garbuz; Pools: Dynia.

  Gezin: Cucurbitaceae - tykvovye.

  Alle gewetene culturele plant. Kultiviruetsya vele merken van de pompoen.

  In geneeskrachtige doelen de zaden benutten van de pompoen, louterde van het kafje (tot toe 3 stakanov per etmaal), "melk" van hen, alsmede de inner vruchtvlees van de vruchten ("vlees", bij wie verblijven zaadkorrels). De zaadkorrels van de pompoen edyat in de ziektes van mochepolovykh orgelen en in glistakh.

  In de ziektes van de knoppen en blaas van tykvennykh semechek en cannabic zaad, verscheiden in de egaal onderdelen, prigotovlivaiut "melk". De methode ervan toebereiding volgend: Desiccated semechki en zaad konopli met betrekking tot 1 stakanu ieder rastiraiut in glinyanom boot, beet door beet podlivaya 3 stakana kipyatka, en dan protsezhivaiut, otzhimaya overige. Kreeg vandaar dat melk vypivaiut voor de dag.

  Deze melk gelden inzonderheid in die gevallen, wanneer in de urine wordt bloed en gevormd wanneer, zijnde verschuldigd naar spazmaticheskim phenomena, is langzame urine. Als bekommert zich zodanig melk, dan er kan worden mee steil van niet zout grechnevoi kashei geaccepteerd. Het het is mogelijk ook podslastit door de suiker of honing. Semechki pompoen, sedaemye tot toe 3 stakanov per etmaal, worden door de faciliteit proscribing alle manier van glistov en zelfs solitera beschouwd. Na tykvennykh semechek is aanraadde aan accepteren gedeelte aperient (kastorki).

  Zuiver, vers "garbuzovym door het vlees" van obkladyvaiut vospalennye plaats op het lichaam in de brandwonden, sypyakh, meeeters, ekzemakh en pr.

  Zelve pompoen, hoe alimentair product kookte in alle manier van kushaniakh, wordt in de natie door de handelswaar mochegonnym faciliteit beschouwd, wasmiddel niet enkel bott maar ook alle organizm. Alle die anders in ruimere afmeting betr en naar ander type tykvennykh - om-meloenen te bewateren. Spreek dat water-meloenen - deze zo'n etenswaar-drug welk altijd helpt erbuit en nooit schaadt, zelfs in ruimere doseringen. Het seizoen van het water-meloenen voor ziek met de functionele janboelen van de activiteit mochevykh van de orgelen, voor ziek sklerozom, door de gewrichtsontsteking en t. P. - Dit thuis vakantieoord seizoen, net zo de aardbei kruiden.