лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Ziektes
  Mochepolovykh orgelen

  A

  Tussen diversified mochepolovykh ziektes welk natie geneest de direct toegankelijke, de meeste frequente zijn de brand van de knoppen (hekje en chronisch), van katary blaas en hun Stones.

  In de natie beschouwen die belangrijkste in de behandeling van de brand van de knoppen is dieet en adminicle - de toelatingen van de mengelingen van lekarstvennykh planten. Beschouw, door dat zieke accuraate brand van de knoppen behoeftes handelswaar en zeer aandachtig ukhoda. Wordt bed overblijfsel en exclusief molochnaya dieet (melk met vodoiu), en zelfs better - complete onthouding op 3 dagen van de etenswaar, aangeraad wanneer drankje maar thee van de mengeling van overeenkomstige lekarstvennykh planten. Op 4 dag zal melk aanraden en zeer zoet kompoty, om te veroorzaken op zieke dorst welk en inhoud door de toelatingen van vloeiend. Dagelijks worden hartelijke baden van en 3 tijdperk in week aperient direct toegankelijk benoemd.

  In de behandeling van de Stones van de blaas gelden verhite baden, naar binnen - verhite melk, verhite thee van lekarstvennykh planten, omstreeks welk was toespraak eerder en was zal naar onderaan, en, tenslotte, in de natie gebruik verhit priparki op het gebied van de bobbel, dikwijls van de mengeling van diverse lekarstvennykh planten gezegd worden.

  Op omstreeks zelfde behandeling wordt gegolden en in de Stones van de knoppen.

  In de behandeling van de Stones van bott en blaas natie imparts ruime betekenis naar zodanig faciliteit, hoe de zaden van wilde wortel.

  Belangrijkste mengelingen van lekarstvennykh planten golden in de behandeling van de chronische en accuraate ziektes van mochepolovykh orgelen, volgend:

  Mengeling 1. Roei met de riemen in de verschijning in het bloed urine met betrekking tot 2 veldfles lepels napara: Van lnyanogo plaatsen, van de aardolie porezannykh de zaden van de pompoen, Zaden konopli, Lipovogo kleurt, Het loof van de braamstruik, Kleuren Buziny duister, Grassen Zveroboya En 1 veldfles lepel van kleurt Camomiles. Alles bijster nou is jumbled. Neem 4 veldfles lepels van de mengeling op 0.5 l wateren, zavarivaiut, naparivaiut 30 - 40 minuten, protsezhivaiut en mengeling otzhimaiut. Alle gedeelte vypivaiut voor de dag zijn op 4 toelating onderverdeeld. Om voor uur voor edoi te roeien met de riemen.

  Mengeling 2. Gelden in de branden van de knoppen en blaas. Neem van berezovykh knoppen - 4 veldfles lepels, van kleurt Tsmina - Stolko, grassen Gryzhnika - 2 veldfles lepels, Lipovogo kleuren (Stolko, Bessen boyaryshnika - 100 fragmenten, van ashberries - 100 fragmenten, van groene bessen Braamstruiken 100 fragmenten, ondiep van porezannykh wortels bantam buziny, - 4 veldfles lepels, grassen Zveroboya - 4 veldfles lepels, vetochek likopodiya - 4 veldfles lepels, De kleuren van camomile - 2 veldfles lepels. Alles bijstere inktkoker jumble (izmelchennoe), nemen 4 veldfles lepels van de mengeling op 1 l rauw water, paryat in dukhovke kus avond, en door de morgen kipyatyat 10 - 15 minuten op klein vuur. Met betrekking tot snyatii van het vuur in dit verhit (maar als vroeg als niet kook) het aftreksel van vsypaiut 100 razdushennykh de "bes'sen van wilde roos en paryat gesloten anders 4 uur. Volgende mengeling rastiraiut in posude lepel, protsezhivaiut, een gebeten otzhimaiut. Vloeiend dit roeien met de riemen vodochnymi riumkami (stopkami met betrekking tot 50,0 g), met betrekking tot ene ieder half een uur. Whereat wordt bessolevaya molochnaya dieet verricht; Hartelijke baden.

  Mengeling 3. Roei met de riemen in de branden van de blaas en het Stones. Met betrekking tot 4 veldfles lepels (in izmelchennom type): Stolbikov (van de haren) kukuruzy, Loof Blauwe-bes, Loof Toloknyanki, Stvorok Bonen, Nakomeling pobegov Tui, Ovsyanoi stro, Vetok likopodiya. Alles bijstere inktkoker jumble en gedragen in het overblijfsel van de als in vorige mengelingen.