лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Populaire methodes
  Behandeling ekzem

  A

  Van het grote aantal van dermal ziektes zelve frequente en bijstere inktkoker geweken voor behandeling populair direct toegankelijk is ekzema, en of veeleer ekzemy, hoewel de behandeling van deze ziektes presenteert moeilijkheden en voor wetenschappelijk medicijn.

  Herhaalden waarnemingen ons overtuigen in wat ekzema, hoe onafhankelijke ziekte, treft zelden en meer dikwijls verrijst van de infringed uitwisseling van de substanties.

  Genezing zieke ekzemoi door middel van inner toelatingen van waterige nastoev dikorastushchikh planten, vliyaiushchikh op gelijke tijdperk op zheludok en alvine trakt, lever, knoppen, gemakkelijk, hart, selezenku en t. D. Wordt vernomen die in het een aantal van de gevallen van de voornoemde ons van de orgelen (op de tijdperken anders en met inwendige afscheiding in de bloedstroom klierstreepen) vooral (maar niet solitarily) ondergaat wat-nibud. Aandachtig studerend ziek, altijd kan belangrijkste ziekte op welke wijze beweegreden voor ekzemy vastliggen. Daarvandaan in de mengeling compilation lekarstvennykh van planten verbeterende de uitwisseling van de substanties, noodzakelijk om alle streven en op de behandeling uitdaging ekzemu ziektes te dirigeren.

  Behandeling ekzematoznogo ziek zeer moeilijk, hoewel bedenker verrichtte izlechenie ekzem van de toelating slechts van valerianovykh drop, van prikladyvaniya myakisha pompoen en van het gebruik naar binnen en buitenst bessen van aardbei.

  Het tijdvak van de behandeling dikwijls spendeert tijdenlang, en in eerst 2-3 weken kan worden van duidelijke verbetering niet vernomen.

  Gemakkelijker allemaal om ekzemu in de zomer van het begin met Juni te genezen. Ertoe doet warmte en belangrijkste - kunnen gebruikte verse lekarstvennymi planten, incluis door rijke vitamines zijn.

  Ons als vroeg als gingen noemden over de aanzijn van verschillende vormen ekzem. De tbordurend van de methodologie van de behandeling van hen met benuttend van de populair direct toegankelijk van de waardige aandacht van beoefenaar ofs beta.

  Bestaat niet van elk een omlijsting van de behandeling ekzem welk natie benutt. Behandeling wordt naar individuele eigenaardigheden ziek geadapteerd. Het is toch, op welke wijze geval geschiedenis, de methode van de behandeling ekzemy op een vrouw verdurend podagroi. Ekzema vosmiletnei afgelegenheid imelas in de om haar op zowel voeten van de vingers als tot toe kolen en plaatsen op andere delen van lichaam. Werd zlovonnymi exsudatami vergezeld. Behandeling begon in de zomer van, wanneer was veel van aardbei. Op zuiver canvas was razmazana istolchennaya aardbei stratum tot toe 1 cm en het waren oblozheny schrok plaatsen op. Procedure 4 dagen werd herhaald. Door ditmaal voet ochistilis van strupev, van bagrovykh staal helder-rose, exsudatsiya stopgezet, en ischezlo zlovonie. Vervolgens ziek begon om smeersel aan te dienen, compositie en de bereidingswijze welk zal onderaan beschreven worden.

  Samen met dit ziek geplakt naar volgend dieet. Werden helemaal myasnye en rybnye bliuda en animo uitgesloten. Van de vetten verbleven in voeden slechts slivochnoe boter, tevens, niet zout tvorog. Werden kashi, vers griby, veel van aardbei, chereshen, vishen, mondig kryzhovnika, in de augustus - mondige appels, goede peren, meloenen, water-meloenen toegestaan. Alvorens diner werd tertyi selderei met smetanoi gegeven. Na het diner ziek vypivala van stakan morkovnogo sap. Wanneer waren citroenen, ziek met de etenswaar sedala sap van twee citroenen. Eieren en shchavel werden weggejaagd.

  Zieke dagelijkse geaccepteerde baden van het aftreksel van volgende mengeling: Wortel lopukha - 200,0 g, van het loof Lantsetnogo podorozhnika, Dor nekhvoroshchi en Eikene dop - Met betrekking tot 300,0 g. Zodanig baden werd 5 dagblad en 10 door iedere 2 dagen op derde geadministreerd. Tot toe de beginneling van de behandeling ziek gewogen 108 kg, en door 5 weken - slechts 78 kg. Later dit bleef gewicht min of meer paardenstal.

  Voor de gejaagdheid van de activiteit van de knoppen welk algemeen in podagre "dommelen", alsmede voor "ochishcheniya bloed" ziek geaccepteerd voor de thee met betrekking tot 3 onvolledig stakana per etmaal aftreksel van volgende mengeling: Grassen zveroboya) En Cheredy - Met betrekking tot 3 veldfles lepels, van wroeten Lopukha, Wortel Wild tsikoriya, Grassen Sporysha, Grassen Zolototysyachnika - Met betrekking tot 2 veldfles lepels, Blaffen verby, Kleuren Tysyachelistnika - Met betrekking tot 1 veldfles lepel. Alle die verwarde, nam 4 veldfles lepels van de mengeling op 1 l rauw water. Ik zoen avond parili in dukhovke (niet verdragend tot toe kook), en door de dag kipyatili 7 - 10 minuten, drongen anders met half een uur en protsezhivali aan. 1 stakan dit aftreksel ziek vypivala natoshchak, ander - door 2 uur na het diner en derd - voor de afscheiding om te slapen.

  Tijdperken in vierentwintig uren, na defekatsii, ziek ingestellen klein klizmu in 250,0 sm3 van napara volgende grassen: De kleuren van camomile - 1 thee lepel, van kleurt Korovyaka - 1 veldfles lepel, grassen Khvoshcha 2 veldfles lepels, Eikene dop - 1 veldfles lepel, van kleurt Tysyachelistnika - 1 veldfles lepel, van wroeten Valeriany - 1 thee lepel. Gemengd, allemaal liep 0.5 l kipyatka en door 2 uur protsezhivali over. Klizma werd met betrekking tot mogelijkheid dolshe achtergehouden.

  Als gevolg behandeling ziek geheeld.

  Voor buitenst primochek op verschrikte ekzemoi plaatsen prigotovlyaiut aftreksel van de mengeling van zodanig lekarstvennykh poot: Lepestkov cultureel rozy (wat nemen voor varenia) - 10,0 g, van de wortel lopukha - 10,0 g, grassen dor nekhvoroshchi - 5,0 g, van de kleuren Nogotkov - 10,0 g, grassen Khvoshcha, - 5,0 g, Eikene dop - 5,0 - 10,0 g. Alle deze mengeling kipyatyat 7 - 10 minuten in 1 l water, later van anderse naparivaiut minuten 20, protsezhivaiut en slivaiut in de fles. Door het aftreksel napityvaiut de homp van oud zuiveren lnyanogo canvas, otzhimaiut een gebeten, voegen vdvoe toe, leke op ekzematoznye plaatsen, van boven op het canvas steken voshchenuiu krant en verdraaien door dorre verband. Wanneer canvas podsokhnet, primochku tzeggen overheen vierentwintig uren voor. Na de uitademing van vierentwintig uren, zieke plaatsen ontluiken op uur voor recreatie en de adem van lederen. Door volgende beet vaty, afgetopt in de smeersel (omstreeks welk treffen Onderaan), natiraiut zieke plaatsen proberend te maken dit is mogelijk gemakkelijker. Dan zieke plaatsen blijven anders half een uur open, en leix vervolgens opnieuw steken primochku op vierentwintig uren en t. D., Poosje niet zazhivut ekzemnye stemt.

  Tussen ekzematoznykh ziek bestaan zodanig, organizm die boekt niet primochek over, overboekt niet, zij zeggen in de natie, "syrosti". Naar deze mensen maken niet primochek, van en 4 tijdperk in vierentwintig uren zonder de moeilijkheid natiraiut zieke plaatsen geindiceerd beneden de smeersel, dek lnyanoi door tryapochkoi en obvyazyvaiut verband.

  Compositie en de methode van de toebereiding van de smeersel. Wortels lopukha - 10,0 g, van kleurt Nogotkov - 5,0 g, lepestkov rozy cultureel (Rosa centifolia L., R. Rugosa Thunb, R. Damascene Molen. E.a..) - 5,0 g, grassen Melissy - 5,0 g, van kleurt Tsmina - 5,0 g, van het loof Notenhouten - 5,0 g, grassen Budry - 5,0 g, Khvoshcha - 5,0 g en Eikene dop - 5,0 g. Alles verwarren, van dolivaiut 250,0 g eigentijds almondy boter en op zwak vuur van kipyatyat 15 minuten. Brand van het vuur los, een aanvang nemen hartelijk dukhovku op de kus avond, en door de morgen protsezhivaiut door marliu gehuld vdvoe-vtroe en slivaiut in banochku. Zodanig smeersel het is aanbevelenswaardig zagotovlyat in de zomer van. Dan nemen verse planten (loof, bloemen, gras).

  Geen de standaarde methodes van de behandeling ekzemy. Noodzakelijk individualizatsiya.