лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Katar zheludka met de ontoereikende zuurgehalte van zheludochnogo sap

  A

  Alle aard van katara zheludka worden door hoofdzakelijk dieet, de skilful selectie van de etenswaar en de methodes van zijn toepassing genezen. Drugs in dit geval hebben onderpand betekenis.

  In de ontoereikende zuurgehalte van zheludochnogo sap ziek bikt in de volgende weg. Naar hem zal myasnye supy van vers khudogo vlees, wuhu van verse vis, zharenoe op de boter khudoe vlees of vis, hersens, slivki of smetanu uitlenen. Ferme producten moeten zorgvuldig rastertymi (atomistic) zijn, maar koe-die laten niet atomistic, bijvoorbeeld, van de korst bulki, zachte, bijstere inktkoker vyvarennoe vlees, omdat werkwijze zhevaniya veroorzaakt aanzetting zheludochnogo van het sap, en dit in verkorte zuurgehalte zeer belangrijk. Van garnira zal, onaardige kool, kvashennuiu met caraway, onaardige gebakkene appels, van priprav - ui, knoflook, sap van kvashenoi kool en pr uitlenen. Zelve soboiu begrijpelijke dat selectie edy voor zheludochnykh ziek moet zijn was intrede doen afhankelijkheid op de activiteit en andere alimentaire orgelen.

  Het is noodzakelijk om naar de zuiverheid van de mond bij te wonen en gebit, en op de tijdperken bijbehorend kataru zheludka phenomena op het deel van gebakken en kishechnika (diarrheas) noodzaken naar overeenkomstige wijzigingen in de selectie bliud.

  Van de drugs zal bittere grassen, maar niet polyn, en zveroboi uitlenen. Etenswaar moet niet vet zijn. Van de vetten wordt slivochnoe boter in gelimiteerde boel verondersteld. Plantaardige boter worden verboden. Voor 6 weken dagblad natoshchak ziek moet sedat polstakana kvashenoi (onaardig) kolen en zapivat zijn door zelfde boel van het sap van gelijke kool. Door half een uur na de toelating van de kool van ziek vypivaet stakan aftreksel van de mengeling van volgende grassen: Zveroboya - 40,0 g, Tsentavrii - 40,0 g, Tysyachelistnika - 30,0 g, Wild tsikoriya - 30,0 g, Dymyanki - 20,0 g. Als at zieke er is voegen stemming naar zaporam, anderse dop krushiny toe. Allemaal om te mengen. Van indiceerde mengeling nemen 4 veldfles lepels met bovenste, overloop 1 l rauw water (maken dit dagelijks van de avond) en een aanvang nemen dukhovku op alle avond. Door de morgen van kipyatyat 5-7 minuten beschouwend van de beginneling respectievelijk koken, branden van het vuur los en laten aftreksel nakrytym op half een uur, na wat protsezhivaiut, ziek zal na de kool van de ongedeeld stakan dit aftreksel, opnieuw bijstere inktkoker podogretogo uitlenen. Dan volgt ontbijt (gekookte melk, bulka, boter, twee eieren) en door half een uur het alweer verhit aftreksel van de grassen. Verbleef aftreksel wordt op 4 toelating op de overige van de dag, telkens in een uur na de etenswaar toelating rondgedeeld.

  Boel krushiny in de boven gezegde mengeling van beplant zieke hengsels zelve, richtend om zapory weg te jagen, maar ook zal niet geducht poslableniya veroorzaken. In beduidende poslablenii dop krushiny voor keer helemaal wegjagen, en in aqeuous stoel de toelatingen van de grassen houden op vierentwintig uren op.

  Op de souper 2 stakana vers prostokvashi zonder smetany met de beet bulki. Zwart brood wordt weggejaagd. Wordt gooi rokend aangeraad aan. Wordt voor impart vypit 200,0 g handelswaar kagora, en in de zomer van 2 stopki bier toegestaan. In de zomer respectievelijk worden alle manier van de bessen en toegestaan vooral vishni en smorodina, alsmede zurig kompoty.

  Behandeling moet bij voortduring van 6 weken continueren.