лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Schadelijke dieren zheludka en dvenadtsatiperstnoi kishki

  A

  Wordt door een en gelijke methodes en een en gelijke drugs genezen. In de slag voor de gezondheid natie gevondene de drugs, ontwikkeelden zich en de dietetiku. In deze beschrijving van de populaire behandeling van de plaag zheludka wordt schadelijke dieren verschijning op de voedingsbodem van zenuwachtige perezhivanii en lange voortdurende dushevnykh depressies, t uitgekozen. Door hem. Plaag neoslozhnennaya welk, zonder de twijfel, wordt geheeld, als in de behandeling om op het gezichtspunt van de natie te worden en in de hoek hoofdstuk in te stellen dat populaire grondbeginsel welk persoon wordt door ongeldig en lozhitsya in het bed niet ottogo die hij heeft in zheludke schadelijke dieren, en omdat hij heeft "geest niet ok en "donelzya" worden zenuwen belemmerd.

  Selecterend dieet en lekarstvennye, van plant voor de behandeling van de plaag zheludka, natie draait zich eerst aandacht op de zenuwen en op tweede plaats stellen zheludok met de plaag.

  Schouwende de populaire behandeling van de plaag zheludka en achter alle van niet geniepig het methodes, kunnen worden conclusie welk voor zodanig type van plaag zheludka bedragen, omstreeks welk wordt uitgeschreven, geen behoefte van de drugs, en als en het is van node ernaar om zich te begeven, toen zij zullen slechts tijdelijke verlichting welk geen behoefte radovatsya uitlenen. Tegen, voor yazvennykh ziek dieet voor zheludka en voorzichtig okhranenie ziek van dushevnykh perezhivanii is die, dan spasatelnyi cirkel voor utopaiushchego. Hier noodzakelijke maar recreatie, voor de zenuwen alsmede voor zheludka, en die direct toegankelijke en kruiden, omstreeks welk zullen onderaan spreken, zijn noodzakelijke toegift naar het dieet grimerend voor erin constituenten, noodzakelijk voor de zenuwen en voor zheludka.

  Ziek op een keer voor alle, zonder de twijfel, is debared tabak rokend. Alle manier van de etenswaar moet malosolenoi, niet verhite en niet koude, en hartelijk zijn. Hekje en pryanye kushania (khren, zoute ogurtsy, griby, ui, knoflook, petrushka, wodka, bier, wijn) door alle middelen worden weggejaagd. Alles kushania, zelfs kashi razmazni, moet pereterty door dik bolter zijn, vormen niet geringst krupinok, voor de zij zullen beweegreden naar zhevaniiu uitlenen die de overbodige aanzetting veroorzaakt van zheludochnogo sap, en, tevens, zelve zij kunnen plaag ergeren.

  In de eerst half-jaar van de behandeling van de plaag alle merken van het brood, behalve bulki, worden weggejaagd. Bulka izgotovlyaetsya met betrekking tot volgende recept. Neem 1 kg handelswaar proseyannoi pshenichnoi bloem en erin vlivaiut seksen de-liter van bloedhete gekookte melk voegend brine met betrekking tot smaakvermogen, en rastiraiut, als niet naar verbleef krupinok. Wanneer zaparka ostynet, voegen aan het 50 g razmeshannykh in de melk van de gist en steil zameshivaiut toe. Mesit noodzakelijk half een uur. Wanneer dough podymitsya, het noodzakelijk pomyat, om oselo; Wanneer opnieuw podymitsya, seconde tijdperk pomyat tot toe volksplanting en leix zodanig osevshee dough om slecht, anointed door de boter te activeren. Inschuif het in furnace hartelijk water, maar waarna op welke wijze het op de werkbladen podymitsya in derde tijdperk ingevet. Minuten door 45 bulka zullen en volgende dag zijn verhuizing zieke zijn gereed. Zijn krab op tweedaags. Ze "slaan in de mond zonder zhevaniya door.

  Van kash kan worden naar zieke alle manier van gegeven, behalve prosyanoi, kookte op de melk, niet steil, maar ook niet vocht, en "door de lepel" en door alle middelen protertuiu door bolter, hartelijk. Erin ziek moet van de boter steken, hoeveel verlangt, maar met zodanig berekening, van om tegen het eind diner het bikte het niet kleiner 200,0 g. Na het diner boter zal andere inclusief vetten producten vervangen worden, omstreeks dan willen zeggen onderaan.

  Gorokhovyi sup van obodrannogo erwt, protertyi, met de boter, hoe rijk belkovymi door de substanties, zeer begeerlijk, als bijster nou wordt ziek overgeboekt. Noodzakelijk om naar zieke verse, bijstere inktkoker otzhatyi tvorog van verse prostokvashi, razmeshannyi hand-en-half met slivkami en protertyi door bolter te schenken. In tvorog noodzakelijk vlit slivok stolko, om het schieuw, hoe kasha "door de lepel". Melk zonder kashi slecht wordt ziek overgeboekt, het better om door de thee met slivkami in te boeten.

  Van sladostei zeer goed in de plaag om honing, op welke wijze bestaan, tormozyashchee de aanzetting van het sap en onderhandelend zenuwen, te geven alsmede en suiker. In de eerst dagen van de behandeling van de honing en suiker kan izzhoga schijnen. Het is alsdan, als ze zeer kwelt, het is mogelijk van pozhevat 5 zaadkorrels ovsa, glotaya sliunu, en zo lang kauwen, poosje in de mond zal niet van ovsa myakina welk noodzakelijk vypliunut blijven. Whereat izzhoga verloven. In de afterdays van de behandeling ze als vroeg als verschijnt niet, voor die drugs, omstreeks welk anders zal toespraak, van eerst dagen elimineren izzhogu.

  Van zhirosoderzhashchikh producten, terzijde van de boter en slivok, zeer begeerlijke en nuttige alle manier van de noten en zoete amandel, tolchenye in stupke en protertye door bolter. Hen noodzakelijk te betrekken de seconde half van de dag (tijdperk zal) geindiceerd worden.

  Verblijf om meerdere woorden omstreeks kiselyakh te zeggen. Van wat hen toebereiden? 100,0 g de bessen van wilde roos ondiep izrezat en samen met zaadkorrels van zalit stakanom hartelijk gekookt water. Om dit van de avond, te maken om wilde roos mok avond en het deel van volgende dag tot toe toebereiding kiselya. Namokshii wilde roos in gelijke posude bijstere inktkoker rasteret tot toe zodanig toestand, wanneer van hem verblijf maar films. Twee tijdperk om dik canvas door te sijpelen en filtreerde vloeiend vlit in zavarennyi stijfmiddel. Om 80,0 g sahara toe te voegen, razmeshat en om naar ostyt te schenken. Kisel om oblityi door 2 lepels van verse beery gist zich te verroeren.

  Volgende dag voor kiselya, van wilde roos bereiden zhele van de schijfen van een middelmaat waarde van de citroen met de korst toe. Citroen zal niet koken, en om toe te bereiden als wilde roos. Suiker om 100,0 - 120,0 g uit te drukken. Zhele voor onderwerpend oblit door 2 veldfles lepels van verse beery gist.

  Op derde dag voor kiselya zal ziek, na het diner stakan nastoiki van wilde roos uitlenen. De bessen van wilde roos namachivaiutsya ook en in zelfde boel, net zo voor kiselya. Voeg 50,0 g suiker en 2 veldfles lepels van beery verse gist toe. Zal in podogretom type drinken.

  Op kwart dag zal ziek kisel van 2 sinaasappels zonder de korst uitlenen en de halveert van de citroen met de korst. Bereid en verhuizing, hoe kisel van wilde roos, en ook met de gist toe.

  Op vijfde dag - kisel van kliukvy met de aanvulling 1 lepel nakomeling berezovykh listochkov. Kliukvu rastiraiut, voegen aan het 1 lepel berezovykh listochkov toe, razmeshivaiut en overloop 1,5 stakanami hartelijk kipyatka, dek, stellen op 1 uur op het bord in, niet verdragend tot toe koken, protsezhivaiut en vlivaiut in zavarennyi stijfmiddel. Suiker 60,0 g. Ostyvshii kisel voor onderwerpend oblivaiut door 2 lepels van verse beery gist.

  Op zesde dag kan worden gekookt zhele van verse appel door droogmaakte abrikoosen er navar van 100,0 g wilde roos toegevoegd. Suiker 70,0 g. Zhele door oblivaiut 2 veldfles lepels van verse beery gist.

  Zodanig verkeersknooppunt in onderwerpend ziek kiselei voortvloeit om 42 dagen te continueren. Alle dit 42 dagen ziek moeten in de ledikanten met het bed hartelijker op de afdelingen zheludka liggen en bakten. Op te staan naar hem wordt met zodanig berekening toegestaan, van om moties in vierentwintig uren was niet meer 4 uur, of, anders zeggend, na ieder 2 uur lezhaniya met het bed hartelijker het is mogelijk van pokhodit 20 minuten zonder het bed hartelijker.

  In de behandeling van de plaag zheludka in het dit eerst 42 dagen noodzakelijk volgend direct toegankelijk.

  Vyzhatyi sap van de rauwe aardappels van rode merken - 3 tijdperk per etmaal met betrekking tot 100,0 g natoshchak, voor half een uur voor het diner en voor slapen. Bekwaamt zich zo: Bijstere inktkoker vymytyi en vytertyi dosukha aardappels met vlezig protiraetsya door dik terku. Sap met de stijfmiddel otzhimaetsya. Kwalificeert alle manier van de tijdperk vers. Kartofelnyi sap - zeer noodzakelijke neutraliserende zuurgehalte faciliteit in de plaag zheludka.

  Seconde faciliteit - waterig nastoi lnyanogo zaad hoe obvolakivaiushchee. Bekwaamt zich zo: Door de morgen 2 veldfles, lepels lnyanogo plaatsen overloop 1,5 stakanami bloedheet kipyatka en laten tot toe avond op de kamer temperatuur. Door de avond protsezhivaiut door vloeiend canvas en stellen op de avond nabij zieke in. Ziek gewekt, moet vypit tenminste half. Als zieke zal niet wekken en niet vypet lnyanogo nastoya, voorgaand verkwanselen en bereiden nieuw (snel zakisaet) toe. Lnyanoi nastoi noodzakelijk om overheen alle 42 dagen op de avonden, en kartofelnyi sap - van eerst 28 dagen met betrekking tot 3 tijdperk per etmaal, van en het overblijfsel van de 14 dagen - 2 tijdperk te drinken: Door de morgen natoshchak en voor slapen.

  Voor zheludka en de verbetering van de uitwisseling van de substanties aftreksel benutten van volgende grassen:

  • Herba Polygoni avicularis 40, 0
  • Herba Hyperici perforati 40, 0
  • Herba Erythreae centaurii 20, 0
  • Flos Achilleae millifolii 20, 0
  • Flos Helichrysi arenarii2.5,0
  • Folia Betulae 20, 0
  • Folia Vaccinii myrtillis 30, 0
  • Folia Menthae piperitae 10, 0
  • Flos Matricariae chamomillae 8, 0

  Als bestaan zapory of stemming ernaar, dan voegen anders van de dop krushiny 30,0 g toe.

  In frequent vzdutiyakh kishechnika naar vorige recept adject anderse volgende samengestelde uit carminative grassen:

  • Rhizoma Acorus calami 10, 0
  • Semina Cari carvi 8, 0
  • Grondtal Valerianae 10, 0

  Om te mengen en istoloch, om te verpulveren.

  Van de eerst mengeling van de grassen aftreksel bereiden in de volgende weg toe: Door de avond nasypaiut in glazirovannyi gorshok 4 veldfles lepels (, allen met bovenst) de mengelingen van de grassen en overloop 1 l rauw water. Gedekt, stellen op de avond in de koude dukhovku in. Door de morgen kipyatyat op het bord 5 - 7 minuten beschouwend van het begin zakipaniya, dan branden van het vuur los en gedekt en op de tafel verstrakt, zullen van paritsya anderse 20 minuten uitlenen. Protsezhivaiut en otzhimaiut.

  In hoe laat verpleegde dit aftreksel accepteert, zal onderaan geindiceerd worden. Ook zal geindiceerd worden, wanneer ziek gruis accepteert met betrekking tot seconde recept.

  Onderaan wordt de tafel gesuggereerd respectievelijk voeden en regime ziek:

  7 uur morgen. Zieke poloshchet mond nastoikoi shalfeya van en vypivaet 100,0 g kartofelnogo sap.

  8 ch. Vypivaet 1 stakan hartelijk navara van de grassen.

  9 ch. Eerst ontbijten. Zieke sedaet drie eiwit, een gebeten posolennykh en razmeshannykh op hartelijke droppelende-pan van 50,0 g vers besmeren, en beet speciaal bulki (myakisha).

  9 ch. 20 min. Zieke vypivaet 1 of 2 stakana hartelijke dikke gekookte melk met myakishem van bulki.

  10 ch. Vypivaet polstakana hartelijk navara van de grassen.

  11 ch. Seconde ontbijt. Verse tvorog zwanger smetanoi of slivkami en van 30,0 g besmeren. Noodzakelijk alle proteret door bolter en een gebeten posolit. Voor tvoroga kan worden naar ziek hartelijk boltushku van protertogo door de bolter van svezhesvarennogo aardappels van 2 stakanami verhite gekookte melk, van 20,0 g boter en een gebeten posolennuiu gegeven. Op tweede bliudo kunnen worden gegeven naar ziek tweemaal peretertyi kompot van verse appels met gedroogmaakt besnoeien of abrikoosen. Suiker 30,0 g. Naar hem verhuizing bulku. In de zomer van voor kompota kan worden naar tarelku rijpe aardbei met stakanom slivok, sbitykh van 30,0 g suiker gegeven.

  12 ch. Om 1 thee lepel van carminative gruis met betrekking tot seconde recept en zapit 1/2 stakana hartelijk navara van de grassen met betrekking tot eerst recept te accepteren.

  12 ch. 30 min. - 100,0 g kartofelnogo sap.

  1 ch. Dag. Diner. Op eerst bliudo kunnen worden "plakmiddel" (aftreksels) van verschillend krupy verhuisd: Yachmennoi, grechnevoi, ovsyanoi, risovoi, maar niet prosyanoi, kartofelnyi of gorokhovyi supy, tweemaal protertye skvoz bolter. Aftreksels alsmede supy podaiutsya met de boter. Seconde bliuda als vroeg als worden beschreven en podaiutsya in geindiceerde verkeersknooppunt.

  2 ch. Om 1 thee lepel van carminative gruis met betrekking tot 2 recept en zapit 1/2 stakana hartelijk navara van de grassen met betrekking tot ik recept te accepteren.

  3 ch. Stakan slivok met de beet myakisha bulki.

  4 ch. Polstakana het hartelijke aftreksel van de grassen.

  5 ch. Tolchenye noten of zoete amandel, protertye door bolter.

  6 ch. Vysosat 1 sinaasappel of 100,0 g vinograda, of om van stakan aardbei met de suiker te eten, naar of polstakana thee met 100,0 g honing, of om 1 goede peer bere te bikken.

  8 ch. 1 of 2 stakana vers prostokvashi met de beet myakisha bulki;

  9 ch. Naar ziek vypivaet 100,0 g kartofelnogo sap, chistit gebit en lozhitsya met het bed hartelijker om te slapen.

  Alle kushania, omstreeks welk was hier toespraak, niet want alle is gelijk goed en aannemelijk. Hen noodzakelijk individualizirovat en consistent met om andere in te boeten die gemakkelijker enforceably voor de stad dwellers. Zieke afkeer van kartofelnogo sap, maar het noodzakelijk als noodzakelijk om abed met het bed hartelijkere 6 weken te liggen. Voor sdobreniya sap het is mogelijk pribavit naar hem 1 - 2 drop elk essentsii. Als gist bekommeren zich ziek, toen hen kunnen worden yachmennym solodom vervangen. Met het dit draaien op uitzicht namachivaiut 2 veldfles lepels soloda in zoet gekookt waterhoudend meerdere uur, protsezhivaiut en podlivaiut naar kiselyam uit. Als dit vocht voorkomt prettig ziek, zijn het is mogelijk beperking opleggen aan niet.

  Wordt aangeraad van iedere 3 dagen om zieke te wegen.

  Door 6 weken van de beginneling van de behandeling toestand ziek beter wordt, het wordt beamingly levend.

  Verblijf om anderse meerdere woorden omstreeks de nader dieet ziek te zeggen, wanneer door het eind van 6 weken het hield rust, en het zheludochnaya sekretsiya werd om standaardmaat te benaderen.

  Tot toe ditmaal ziek wonnen niet van myasnykh producten. Nu met betrekking tot utram naar hem zal uitlenen voor de eiwit ongedeeld kurinoe ei laste vsmyatku, en door de dag - kookte wit vlees en vis, bijstere inktkoker peretertye kookte in de vorm van het vlees gelul. Svinoe bestand zonder het vet, wit vlees en zharenuiu vis, als vroeg als neprotertye, zal op 4 maand van de behandeling uitlenen. Myasnye supy, deze energiek stimulators van de aanzetting van zheludochnogo sap, worden 9 maand van de behandeling opgemogen. Op de avonden bed warmers verblijf tot toe 9 maanden. Voor lnyanogo zaad, op de avonden zal lijdzame wortel okopnika (Symphytum officinale L. uitlenen N 52) kookte ook en in zelfde gedeelte, net zo lnyanoe zaad. Op de souper - prostokvasha met tertym hete hangijzers en besmeren.