лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Xranenie
  Lekarstvennykh poot

  A

  Lekarstvennye planten in bakkende wijziging. Naar anderse ruimere wijziging zij gaan in de opslag onder, weinig-pomalu verliezend de lekarstvennye kwaliteiten. De meest van planten geworden arm door het paar jaar, maar de enkele bederven in de koers van het jaar en geworden niet van toepassing naar het gebruik.

  Onze farmakopeya behoeftes van jaarlijkse zagotovleniya verse materielen: Het loof van de belladonna, naperstyanki, beleny, durmana, sotsvetii (shishek) khmelya, van klubnei aconite, boligolova, van kornevishch varen, rozhkov (gribnits) van sporyni en de zaden van het vlas. Het zeer ongewoon voorbeeld van de verbetering van de kwaliteiten in de instandhouding hedenen dop krushiny welk wordt zes maandse instandhouding geprefereerd.

  Voor de instandhouding van bijstere inktkoker desiccated materieel hebben ruime betekenis de plaats van de opslag en collo, of verpakking. Elk meere alles noodzakelijk naar beware rauwe huisvesting en opslag in van niet gesloten type; Absorberend vlagu, zagotovlennyi materieel wordt vernietigd veranderend in de kleur, en winsten lucht verstalen. Als gevolg activiteit slaand erop mikroorganizmov, onder andere plesnevykh gribkov, versnelt het materiele bederf.

  Huisvesting moet dorre zijn, bijstere inktkoker ventileerde, naar gemakkelijk van de toegang frequente schouwing, daarvandaan beneden kladovuiu of de opslag van lekarstvennykh beplant het is onmogelijk om barak of kelder te bezweren. Door goede opslag misschien neotaplivaemaya kamer in residentiele huisvesting.

  Die van de groste lekarstvennykh materielen welk vormen van groot aromatisch attar, moeten terzijde van anderen materielen voet bij stuk houden. Alle vergiftige materielen moeten, zonder de twijfel, in losse huisvesting in de complete wisselborgtocht van de onmogelijkheid van de verwardheid van hen met andere een of anders voet bij stuk houden. Als in de uitoefening zullen speciale eigenaardigheden in de verpakking voor de opslag treffen, omstreeks hen zullen toespraak in de beschrijving van losse planten met betrekking tot types.