лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en poot
  Sm111111

  Algemene gegevens op de aanwijzing voor de gebruiken van en dozirovkakh geneeskrachtige planten golden in de natie

  A

  In de natie wordt vernomen die handeling van een en gelijke plant op organizm misschien ongelijk, en is aangewezen op de eigenaardigheden organizma. In dat tijdperk wordt vernomen die iedere plant erop houdt de eigenaardigheden handelingen op diverse orgelen of de functies van hen na. Het is tevens, in de natie dat handeling beschouwen van een plant minder doeltreffend, dan in de verbinding van meerdere planten, ontleende aan een en gelijke de groepering van hen.

  Dit kan worden uitgelegd die omstandigheid welk overal, waar materie aanslagen slag met halsstarrig en continueerde verdurende, natie de mengelingen dient van de grassen en nebezrezultatno aan. Beschouw dit van node in de ziektes bijbehorend belangrijkste nedugu (oslozhnennykh ziektes). Gaat over niet alleen omstreeks verschillend spel begin in verschillende planten, en en omstreeks wat spel begin van een plant worden voor het werk bevrijd of worden door aangemoedigd wat die substanties van andere plant, met betrekking tot wezenheid, niet wezen, misschien, maar meteen lekarstvennym. In ingewikkelde ziektes de uitwerking van de behandeling niet een plantaardige drug beslist, en de onderlinge beinvloeding van hen. Dit, zonder de twijfel, moet in de rekening in de bestuderingen van de effectiviteit van de toepassing van populaire lekarstvennykh planten nemen. Onderlinge beinvloeding in organizme geneeskrachtig begon van lekarstvennykh planten zeer ingewikkeld, maar de bestuderingen van hen - zonder de twijfel, dankbaare taak.

  Lekarstvennye planten worden in de natie naar binnen gegolden alsmede buitenst.

  Naar binnen planten introduceren: 1) in de vorm vyzhatogo van de plant van het sap, 2) van de aftreksels van poot, 3) vytyazhek van de wortels, van de dop, van de zaden en vruchten met behulp van water, wijnen, vodki, van het animo en 4) van gruis van de desiccated delen van planten.

  Buitenst - in de vorm van de baden, klizm, obvorachivanii in het bed werkblad, namochennuiu in het aftreksel van lekarstvennykh planten, in de vorm primochek, van de toepassingen, van prikladyvanii de delen van plant en mengsels van hen naar zieke plaatsen en t. P.

  Dozirovka lekarstvennykh poot. Populaire uitoefening merkt die de meeste geregeld bezoeken getroffene en, kan worden, de meeste geschikte en handelswaar algemene dosering voor de toepassing naar binnen - een veldfles lepel "met de top" ondiep izrezannogo planten of mengelingen op stakan kipyatka of vier veldfles lepels met "de top" op de liter kipyatka beschouwd. De eigenaardigheden van dozirovok losse planten zullen naar in de beschrijving van overeenkomstige materielen gegeven worden.

  Baseerden op populaire uitoefening, verblijf om anderse meerdere uitduidingen omstreeks te maken die, hoe prigotovlyaiutsya aftreksels en napary van de grassen en wanneer benoemen aftreksels maken, en wanneer napary.

  Als mengelingen dop vormen, bereiden wortels, club, zaden, bessen, spant en loof toloknyanki, dan in meeste gevallen aftreksels, in het overblijfsel van de gevallen - napary voor. Wortels okopnika en de bessen van wilde roos zijn niet thema aftreksel, en daarvandaan, prigotovlyaya mengeling voor het aftreksel, het is onmogelijks er te gestoken componenten indiceerde. Spel substanties, maakten in de wortel okopnika, en vitamines in de bessen van wilde roos worden in kipyachenii vernietigd.

  Het aftreksel toebereiding is. Vier veldfles lepels van de mengeling, iedere lepel met bovenst, nasypaiut in poltoralitrovuiu posudu (better alle glinyanuiu, veeleer dan metaal - dit belangrijk voor de vermijding reactie met metalliek), overloop door de liter van rauw waterhoudend, razmeshivaiut, dek door de huik en laten op de avond op de kamer temperatuur, om zele namoklo. mak Dit van de avond. Door de morgen mengeling ingestellen op het vuur en, wanneer zakipit, - continueren kipyatit beneden de huik 5 - 7 minuten. Brand van het vuur los, laten nakrytoi op half een uur, dan protsezhivaiut door chistenkuiu tryapochku en otzhimaiut. Zele verkwanselen, en aftreksel, als okhladitsya, podogrevaiut en drankje natoshchak verhite, vypivaiut ongedeeld stakan, en het overblijfsel van de vypivaiut voor de dag in vier toelating, iedere toelating in een uur na edy. En zo gedragen in alle langs de behandeling, dagblad prigotovlyaya vers aftreksel. In zakisanii aftreksel door het eind van de dag (in de zomer van) bereiden minder gedeeltes het, op twee, approximatief, van de toelating voor.

  Napar prigotovlyaetsya alles behalve ook. Verschil leix in wat zele overloop kipyatkom en kus avond paryat in dukhovke (beet door verkoeling beet buiten). Door de morgen podogrevaiut en roeien met de riemen ook, net als aftreksel. Dit de meest conventioneel in de natie de methodes van de toebereiding van de aftreksels en naparov.

  In iedere lekarstvennom plant in de verpletterende meerderheid van de gevallen wordt het deel van het spel substantie gevormd of substanties, boel welk het is onmogelijk poosje praktisch evenmin om uit te breiden, evenmin om te zakken. Het is daarvandaan, geneeskrachtige planten benutten, wij roeien met de riemen ermee mikroskopicheskuiu de gedeelte van dat substantie welk akkoorden geneeskrachtige handeling. Arts de dosering van de drug of vergroot, of verminderings afhankelijk van beschikking en de gewichten van de ziekte of met betrekking tot andere voorstellingen. Met lekarstvennymi planten, poosje hen spel begon beheerste niet om te onderkennen, het is het is onmogelijk om te maken. Daarvandaan in de natie worden door planten in meeste gevallen heel lang genezen, en uitoefening merkt die dan dolshe worden door hen, des te better genezen. Het is bijvoorbeeld, in enkel ziektes (lange yazvennye werkwijzen in zheludke, squalid ekzemy) worden door de planten tal van maanden vervaardiging door iedere twee maand pauze op 14 dagen genezen. Dan prodolzhitelnee behandeling door planten, van de thema's meer van node wordt bepaald regime, hoe-die: Motie op vers lucht, verblijf in sosnovom woud, baden, zon en pr. Etenswaar zal niet stolko sytnuiu, hoeveel verteerbaar, met de uitzondering ervan alcohol en alle manier van pryanostei aanraden.