лekaрctceнныe tрacылekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe tрacы h рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя c нaрodнoй medhchнeлekaрctceнныe tрacы, лekaрctceнныe рacteнhялekaрctceнныe рacteнhя, tрacы

Лekaрctceнныe tрacы h рacteнhя

 

 • Kruid en planten
  Sm111111

  Zea meien L.
  Kukuruza

  A

  Russisch tituleert: Kukuruza, Maien; Oekrains: Kukurudza, maїs; Pools: Kukurydza, kukurudza.

  Gezin: Gramineae - zlakovye.

  Notorius bouw beplanten zeer belangrijke betekenis hoe zernovaya, kormovaya en technische cultuur.

  Voor geneeskrachtige doelen zamelen in de natie puchki stolbikov met ryltsami in zuiverend naar en raffinage pochatkov van obvertok in. Dit stolbiki met ryltsami (Stigmata maydis) naam in de natie "kukuruznym door de haren". Dor het in de afschaduwingen, algemeen op de zolderkamers, op papieren.

  Stolbiki met ryltsami kukuruzy worden mochegonnym door de faciliteit "vernietigende" mochevye Stones in het zand, beschouwd alsmede en acrimonious Stones. Zij worden omvatten en in de velen zhelchegonnye de mengelingen van de grassen.

  Hier is een van eenvoudige mengelingen in de ziektes mochepolovykh van de orgelen: Kukuruznogo "haren", stvorok bonen En loof Toloknyanki In gelijkmatige onderdelen ieder, verwarren en 40,0 g deze mengeling van kipyatyat 15 minuten in 1 l water. Alle aftreksel, vypivaiut voor de dag in zes toelatingen gefiltreerd. Whereat wordt bessolevaya molochnaya dieet, hartelijke baden en bed warmers op het gebied van de blaas of knoppen aangeraad.

  Opslag. "Haren" kukuruzy opslag in de dozen, geleggde-ontluiken door papieren.